×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /www/webvol30/ok/5mqww1260jrag0x/gcsombor.org.rs/public_html/images/stories/vesti/2017/2017_07_28_zdenka
petak, 28 jul 2017 11:23

Tribina u Domu penzionera: Proza Zdenke Feđver

Zdenka Feđver, somborska pesnikinja i prozni pisac, bila je u sredu, 26. jula, gost javne tribine „U susret lepoj reči“, koju pod svojim okriljem svakog meseca organizuje Gerontološki centar u Somboru. 

Nakon uvodnog slova književnika Davida Kecmana Dake, urednika i voditelja ove manifestacije, koji je govorio o glavnim značajkama njenog pripovedačkog koncepta obelodanjenog u troknjižju od zbirki „Pufnice i ježevi“,  „Eh“ i „Prtine“, književnica Zdenka Feđver je čitala izbor iz svoje kratke proze pod zajedničkim imeniteljem „Moje priče“. 

I ovaj susret u lepoj reči, uostalom kao i svi predhodni,  izazvao je lepu pažnju poštovalaca knjige okupljenih u prostoru Kluba penzionera Selenča, na Prvomajskom bulevaru.

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…