×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /www/webvol30/ok/5mqww1260jrag0x/gcsombor.org.rs/public_html/images/stories/vesti/2017/2017_12_28_pokloni
četvrtak, 28 decembar 2017 14:49

Kad srce zagreje praznike u Gerontološkom centru Sombor

U duhu božićnih i novogodišnjih praznika  Kompanija „DM drogeria martk“ se odlučila da sprovede nacionalnu humanitarnu akciju pod sloganom „Kad srce zagreje praznike“.  Među onima koje su hteli da obraduju  ove godine bili su i korisnici Gerontološkog centra Sombor.

U sredu, 27.12.2017. predstavnice Kompanije posetile su Dom penzionera i tom prilikom svakom korisniku uručile poklon paket sa sredstvima za ličnu higijenu. Darivanje koje je proteklo u prijatnim razgovorima bilo je propraćeno rečima zahvalnosti i osmesima na licima naših korisnika koji su po rečima naših  donatora za njih bili najveći poklon.

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…