Usluge Gerontološkog centra

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove. Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima, sve u zavisnosti od potreba gostiju. Pored pansionskih gostiju, u dve prijatno uredjene sale, organizuju se prijemi, banketi, poslovni ručkovi, maturske svečanosti, proslave rodjendana i krštenja, kao i svatovska slavlja i dr.

Dom penzionera se, od svog otvaranja, bavi i ugostiteljskom delatnošću. Malo je reći da su za nas čuli samo na prostorima naše i susednih država. Za proteklih 25 godina, kod nas je prenoćilo preko 100.000 gostiju iz svih krajeva sveta, organizovali preko 5000 svadbi, rodjendana, krštenja, pomena i drugih skupova, što nas dovodi do cifre od preko pola miliona posetilaca. Po samom ambijentu i atmosferi koja se stvori, jedinstveni smo u našem gradu.

U smeštajnom delu možemo da primimo oko 80-tak gostiju, a u restoranska dešavanja su podeljena u 2 sale: velikoj, koja je idealna za događaje od oko 150 gostiju, i maloj, za oko 30-tak gostiju, koja je pogodna za rodjendane, krštenja itd.

Pozivamo Vas da nas posetite i da se uverite u kvalitet naših usluga. Ljubazno osoblje Vas očekuje.

Dom za negu i stara lica

Dom penzionera Sombor

O nama

Gerontološki centar "Sombor" je institucija od posebnog društvenog interesa, koja se bavi socijalnom zaštitom penzionera i svih starih lica.

Kako kažu podaci ahrivske građe, koreni ove institucije datiraju još iz prve polovine 18. veka...

Čitaj dalje

Usluge

Ugostiteljstvo i smeštaj "B" kategorije, za prolazne goste, su dodatne delatnosti ove Ustanove.

Smeštajni kapacitet čine ležajevi u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, te apartmanima...

Čitaj dalje

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies) kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo. More details…